FPRS

FOOD PLANNING & REGISTRATIE SYSTEEM

</>

1000ha

willen wij aan het einde van dit jaar getest en gereden hebben met onze software in combinatie met de Robot One.

FPRS is een software platform ter ondersteuning van Pixelfarming. Het Pixelfarming concept draait om vraaggestuurd telen met de modernste technieken zoals IoT en robotica. Wij ontwerpen en bouwen samen met onze klant aan een software platform. Onze software vormt een rode draad die de gebruikers met elkaar verbindt. Van innovatieve agrariërs, food professionals tot data scientists. Kort gezegd iedereen die een bijdrage levert aan de keten.

Artificial intelligence (Ai)

Data gestuurd

Laat onze software u vertellen wat je moet doen. Door de het zelflerende vermogen en de intelligentie van onze software zijn we in staat de werkzaamheden te voorspellen. Hoe meer we leren van gewassen, lokaal weer, grond (enz.). Hoe meer we onze software kunnen trainen om samen te voegen met de dagelijkse routine.

Pixelfarming Academy

Educatief

Als onderwijsinstelling loop je voorop in de ontwikkelingen in Agri-Food. Pixelfarming en Strokenteelt, Bio-diversiteit en Robotica zijn nu al onderdelen in het opleidingspakket. Je bent op zoek naar praktische toepassingen zodat onderzoeksresultaten in de praktijk kunnen worden gerealiseerd. Daarom maak je gebruik van een Pixelfarming Academy licentie.

Deep learning & recognition

Beeldherkenning

Door objecten te herkennen, kan de robot veel geavanceerder werken. De camera's functioneren als ogen. De gewassen kunnen worden geplant, verpleegd en geoogst met behulp van robottechnologie. Hoe meer je traint, hoe beter de herkenning.

DASHBOARD

Alles-in-1

Binnen het platform is het mogelijk om teeltplannen te maken met verschillende gewassen, proeven in te richten voor onderzoek, en data te verzamelen rondom de teelt. Er zijn meerdere robots beschikbaar zoals de Farmbot XL Genesis. Via het platform voedt de robot zich met data die hij nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Pixelfarming Robotics

Pixelfarming Robotics

Pixelfarming Robotics ontwerpt en produceert geavanceerde landbouwrobots. Het bedrijf is opgericht in 2019 om een revolutie teweeg te brengen in onze landbouw, met als uiteindelijk doel een zelfvoorzienende ecologie mogelijk te maken.

Pachtjepixel

Pacht je Pixel

Eerlijke voeding, op biologische wijze verbouwd met een minimale milieubelasting. De gewassen worden door de landbouwrobot automatisch gevolgd en onderhouden. Je kunt het hele groeiproces volgen. Daardoor weet jij precies wat je eet!

Campus Almkerk

Campus Almkerk

De Campus Almkerk is een innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Deze voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, kleinschalige voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen.

Privacy Preference Center